De Healing Tours in Rome

Welkom thuis bij jezelf in Rome!

Spirituele energie tours in en rond Rome.

Antieke en vroegchristelijke heilige plaatsen zijn vol positieve energie en werken therapeutisch. Ze waren bedoeld voor de verbetering van de gezondheid (geestelijk en lichamelijk) en het materiele welzijn van de gebruikers.

De wetten van de kosmos zijn verborgen in de sacrale architektuur, de symbolen en de kunst.

We gaan deze krachtplekken gebruiken voor ons eigen welzijn, zoals oorspronkelijk bedoeld.

“Energie is de sleutel naar een gelukkig leven” – Rajshree Patel

Van overleven naar leven.

Je batterij opgeladen, je lichaam gezonder, en je geest helder en krachtig.

Mentale hygiene.

“Na het spirituele weekend keek ik meteen al anders uit mijn ogen. Ik kreeg mijn werk twee keer zo snel, af omdat ik helderder was, ik sliep beter, had beter contact met mensen en voelde me van binnen gelukkiger. Mijn geest hield niet meer vast aan negativiteit. Het was een WOW-ervaring.”

“Je moet niet denken dat alles moeilijk is. Is het makkelijk om rond te lopen met al die bestanden vol zelfoordeel, zelfkritiek, stress en eenzaamheid? Nee. Het is veel makkelijker om het los te laten. Maar dan moet je dat dus leren.” – Rajshree Patel (Happinez 1 2020, p.24)

Wat er ook gebeurt, je bent geliefd en wordt ondersteund door het leven zelf, door het universum, door de natuur.

Je bent meer dan wat je ziet, je bent de bron, de energie.

Je geest bepaalt de kwaliteit van leven, en je energie bepaalt de staat van je geest. Energie is de sleutel.

“Alles is energie, dat is natuurkunde, we bestaan uit energie. Ons lichaam is een elektrisch systeem met atomen, met elektronen en protonen, en die zitten ook in bijvoorbeeld de neuronen, de cellen van ons zenuwstelsel die alles in ons besturen.
We realiseren ons alleen niet dat die energie meer is dan een mechanische energie. Het is ook een liefhebbende, intelligente energie, een aangeboren ‘weten’. Zoals een rozenzaadje weet dat het een roos wordt.
Wanneer je je verbindt met die intelligente energie, verbind je je met de oneindige kracht van de liefde. Van daaruit kun je creeren en manifesteren.
Er zijn onderzoeken gedaan in de kwantumfysica.
Als we onszelf kunnen identificeren met meer dan wat je kunt zien, met meer dan ons ras, ons lichaam, onze rollen en alle ‘uienschillen’ – als we onszelf ook kunnen zien als energie en als liefde, dan kunnen we cocreeren. Dat is waarom we mediteren en ademen.
De grootste kracht om te manifesteren wat je wilt, om gelukkig te zijn en je heel en compleet te voelen, die heb je al. Dat is liefde, of je noemt het ‘het universum, ‘de natuur’ of ‘energie’. Je hoeft alleen maar te weten dat het altijd in je zit.” – Rajshree Patel (Happinez 1 2020, p.27-28)