Aardse energieën en hemelse invloeden

Deze site is in bewerking – spoedig gereed. De rondleidingen lopen al. Stuur me een whatsapp (+39 3291644373) en ik bel je terug – vrijblijvend.

Energetisch ecosysteem

in Rome’s monumenten

Oude beschavingen erkenden dat de aarde harmonische energie uitstraalt. Piramides, steencirkels en tempels, antiek ommuurde steden en ceremoniële omheiningen markeerden deze speciale locaties en creëerden een opvallende schoonheid en aardse harmonie.

Het is een vorm van spirituele architectuur die terug te voeren is tot Atlantis. Hoewel duizenden kilometers van elkaar gescheiden, waren monumentale locaties met elkaar verbonden door magnetische krachtlijnen die over het aardoppervlak stroomden, en zich vertakten als aderen in kleinere lijnen.

De locatie was doordrongen van onzichtbare energiestromen, waarvan de richting en kracht gemeten werd en aangepast aan de behoeften van landschap en bewoners. Oude sites verbinden aardse energieën met hemelse invloeden, en creëren zo een brug tussen hemel en aarde, mens en kosmos.

Antieke tempel- en stadsontwikkeling was niet gebaseerd op seculiere planning, maar op een subliem metafysisch systeem waarin astronomie, geomantie, wetenschap en magie zich verenigen.

Deze rondleidingen onthullen de ontzagwekkende esoterische kennis van onze voorouders in Rome, die erkenden dat de aarde mysterieuze energiepatronen uitstraalt. Slechts door de tijd gescheiden, kunnen ook wij leren het land waarop we leven te ‘lezen’ en te doorgronden.

Het herkennen van en omgaan met aardse energieën is een lonende ervaring; Gaia’s subtiele krachten stromen als magnetische rivieren door de wereld. Rivieren verversen en zuiveren, en ook wij kunnen baden in deze magnetische stromen om ons energieniveau aan te vullen en ons bewustzijn te verhogen.

Onze voorouders identificeerden genezende aardepatronen en plaatsten hun tempels en woningen op de uitstoot ervan. In de grandioze antieke en middeleeuwse monumenten van Rome kunnen ook wij profiteren van dit energetische ecosysteem, dat ons een lang leven en een gevoel van welzijn kan brengen.

De esotherische kennis van onze antieke voorouders is overgedragen op architecten uit de middeleeuwen: krachtige geodetische lijnen werden opgenomen in de funderingsplannen van talrijke middeleeuwse kerken en basilieken en bepaalden zo de as en de grenzen ervan.

Het stenen wijwaterbakje in een kerk bij voorbeeld: dat plaatsten ze boven een geospiraal, zodat het water bekrachtigd werd door de aarde-energie – en zo komen we bij de ware betekenis van “heilig water”.

Ontdek hoe de kracht van hemel en aarde door onze voorouders werd benut in antieke monumenten en plaatsen. En doe mee met het ontrafelen van de “sleutels”, aangelegd in vroegchristelijke kerken.

We kunnen de krachtplekken localiseren en ervaren hoe ze je spirituele wijsheid ontsluiten en je bewustzijn uitbreiden. En vooral kunnen we ervaren waarvoor ze oorspronkelijk bedoeld waren: onze verbinding met het Hogere.

Mijn rondleidingen dagen het begrip van heilige plaatsen uit!

Deelname zorgt voor een zachte ontwakening ten aanzien van de grote levensvragen. De krachtige energie van de antieke plekken, samen met mijn begeleiding, stelt je in staat om een sprong te maken in je persoonlijke evolutie. Je komt er beter uit dan je erin gegaan bent.

Verbinding, zuivering, bewustvorming, transformatie, vervulling, thuiskomen.

Rondleiding:

  • We bezoeken: San Giovanni in Laterano, Sancta Sanctorum, Santa Maria degli Angeli e dei Martiri, Santa Maria del Popolo, Pantheon, Santa Maria sopra Minerva.
  • Duur: 3 uur
  • Tarief (excl. e-bike, entree, audioset)*:
    – Groepsrondleiding: € 36 p.p.
    – Privérondleiding: € 195 totaal

    * E-bike: € 22 p.p.; Entree Sancta Sanctorum: € 3,50 p.p. (prijswijzigingen vallen buiten mijn verantwoordelijkheid); Audioset: € 2 p.p.

Boek nu

Deze rondleidingen zijn geen vervanging van artsbezoek, medische behandeling of medicijn.