Spiritueel weekend in Rome

Een Spa voor lichaam en ziel

in Rome’s monumenten

Oude beschavingen erkenden dat de aarde harmonische energie uitstraalt. Piramides, steencirkels en tempels, antiek ommuurde steden en ceremoniële omheiningen markeerden deze speciale locaties en creëerden een opvallende schoonheid en aardse harmonie.

Het is een vorm van spirituele architectuur die terug te voeren is tot Atlantis. Hoewel duizenden kilometers van elkaar gescheiden, waren monumentale locaties met elkaar verbonden door magnetische krachtlijnen die over het aardoppervlak stroomden en zich vertakten als aderen in kleinere lijnen.

De locatie was doordrongen van onzichtbare energiestromen, waarvan de richting en kracht gemeten werd en aangepast aan de behoeften van landschap en bewoners. Oude sites verbinden aardse energieën met hemelse invloeden, en creëren zo een brug tussen hemel en aarde, mens en kosmos.

Deze workshop onthult de ontzagwekkende esoterische kennis van onze voorouders in Rome, die erkenden dat de aarde mysterieuze energiepatronen uitstraalt. Slechts door de tijd gescheiden, kunnen ook wij leren het land waarop we leven te ‘lezen’ en te doorgronden.

Het herkennen van en omgaan met aardse energieën is een lonende ervaring; Gaia’s subtiele krachten stromen als magnetische rivieren door de wereld. Rivieren verversen en zuiveren, en ook wij kunnen baden in deze magnetische stromen om ons energieniveau aan te vullen en ons bewustzijn te verhogen.

Onze voorouders identificeerden genezende aardepatronen en plaatsten hun tempels en woningen op de uitstoot ervan. In de grandioze antieke en middeleeuwse monumenten van Rome kunnen ook wij profiteren van dit energetische ecosysteem, dat ons een lang leven en een gevoel van welzijn kan brengen.

Je bent twee dagen heerlijk ondergedompeld in deze Spa voor ziel en lichaam: zuiveren, verbinden, transformeren. We lokaliseren sacraal water, harmoniserende en genezende energieën, geodetische lijnen, een verborgen regenboog-wereld in een monument of sacrale plek. En we zuiveren de ruimte en je aura- en chakrasysteem.

Ervaar de kracht van hemel en aarde in de monumenten en sacrale plekken van Rome.

Ons professionele team van holistische therapeuten draagt zorg voor je aura- en chakra systeem, zodat je in prachtigr verbinding kunt zijn met de energie van hemel en aarde in de monumenten.

Je keert herboren terug naar huis, met een verrijkt inzicht en met instrumenten die je zelf kunt toepassen en gebruiken. En je blikt terug op een héél bijzondere ervaring.

Programma


Vrijdag
– 18:00h: Verwelkoming, presentatie, opening (thee, koffie, snackje)
– 18:30-20:00h: Lezing/workshop en meditatie met Kristallen en Healing Voice
– 20:30h: Diner in authentiek restaurant (mediterraan, vegetarisch)
– Individuele opdracht voor het slapengaan

Zaterdag
– 09:00-12:30h: Spirituele energierondleiding in en rond de monumenten van Rome (incl. koffiestop)
– 13:00-14:30h: Lunch in authentiek restaurant (mediterraan, vegetarisch)
– 14:30-15:30h: Pauze
– 15:30-16:00h: Chi Gong, Tapping
– 16:00-17:30h: Lezing/workshop en meditatie met Kristallen en Healing Voice
– 17:30-18:00h: Thee, koffie, snackje
– 18:00-19:30h: Individuele behandeling naar keuze: Holistische Massages, Ayurveda Massage, Shiatsu, Reiki, Kristaltherapie en Healing Voice
– 20:30h: Diner in authentiek restaurant (mediterraan, vegetarisch)
– Individuele opdracht voor het slapengaan

Zondag
– 09:00-12:30h: Spirituele energierondleiding in en rond de monumenten van Rome (incl. koffiestop)
– 13:00-14:30h: Lunch in authentiek restaurant (mediterraan, vegetarisch)
– 14:30-15:30h: Pauze
– 15:30-16:00h: Chi Gong, Tapping
– 16:00-17:30h: Individuele behandeling naar keuze: Holistische Massages, Ayurveda Massage, Shiatsu, Reiki, Kristaltherapie en Healing Voice
– 17:30-18:30h: Afscheid (thee, koffie, snackje)

Lokatie in Trastevere: authentiek-inspirerend-rustgevend-gezond.

Kleine groep, maximaal 10 deelnemers.

Tarief incl.: 2 overnachtingen en ontbijt, 2 x lunch en 2 x diner in restaurant, 3 x thee/koffie/snackje, 2 x individuele behandeling, 2 x rondleiding en e.v. entree (à 3 uur c.a.).

Data, tarieven en details van de rondleidingen volgen.

De magie van je innerlijke ontwikkeling is je belangrijkste bijdrage aan de wereld!

Je weg naar innerlijke rust – Het wapen tegen stress en burnout – Ontdek jouw levensbestemming – Eén met de kosmos – Stevig staan – De weg naar de juiste zelfliefde – Stilte in de chaos – Genees van binnen uit – Hier en nu – Aandacht – Eenvoud – Vrede.

Deze retraite is geen vervanging van artsbezoek, medische behandeling of medicijn.