Wie ben ik

Rome’s geschiedenis, kunst en spirituele wijsheid, dat is al jaren mijn grote passie.

De monumenten zijn niet alleen historisch en kunsthistorisch van belang, maar hebben ook een spirituele functie.

Mijn vorming als historica is completer geworden na mijn studies als holistisch therapeute*.

Dankzij dit spirituele werk heb ik een moeilijke en lange uitdaging overleefd – sterker nog, ik ben er beter uitgekomen. Nu zou ik dat graag aan jou overdragen, zodat ook jij je leven kunt transformeren in vreugde, dankbaarheid, vrede, liefde!

Drs. Judith Th.M. Verberne

*qi gong, kristaltherapie, holistische massages, reiki- en aurahealing, sound healing, regressie hypnose, hypnotherapie, de scholen van Neale Donald Walsch, Barbara Ann Brennan, Isabella von Fallois, Doreen Virtue, e.a.
Beroepsregistratie:
Cod. ASI: LAZ-RM3763
N. CONI: 267913

Deze tours zijn geen vervanging van artsbezoek, medische behandeling of medicijn.